Ibland funderar jag på att boka avlivning!

Jag vet, jag vet, så får man inte säga! Men jag menar det ju inte allvarligt. Ibland är Zoë faktiskt så otroligt jobbig att jag bara inte orkar mer, idag var en sån dag. "Jag ska skälla på allt som rör sig idag." Jag tror hon vaknade med den tanken. Och den här med: "Och bara för att göra matte sur ska jag vägra dricka på hela dagen och sen sitta och flåsa på bussen på väg hem som om jag höll på att dö." Suck! Dumma lilla monster. Jag väntar högst en dag till, sen ska jag börja skvallerträna! Veterinären får säga vad hon vill.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nej absolut inte. Jag skrev att det är tur att jag INTE har/hade det på...

Jag har inte spårlina utan tvättlina pga att det blir för tungt och påfrestande att ha det i halsband..

Vad kul att ni ska börja träna ordentligt =)

2009-06-30 @ 18:34:00
URL: http://www.sandraochlouie.se
Postat av: Sandra

Vi har kört med skvallerträning ett långt tag nu, men då det inte funkat som jag ville och att börja med inkallning kändes mer lockande...så kör vi nu inkallning istället.

2009-06-30 @ 18:35:50
URL: http://www.sandraochlouie.se
Postat av: Sandra

Hehe

okej..finns ju även många olika sätt att köra skvaller på...jag körde som så att så fort han stannade upp(såg nåt eller bara lossades) slängde jag godis PÅ honom och sen då han kollade efter godiset slängde jag...funkade jättebra men i slutet sådär...å kände mig mer sugen på att börja med inkallning istället...och inkallningen ska vara så hundraprocentig att han kan avbryta jakt efter vilt, ej sticka till hundar eller människor o.s.v, så känns jättebra att han skiter i att sticka till en hund för köttbulle(ikväll ska vi ut och se om vi ser nå vilt och funkar det lika bra där kommer inkallningen vara suuper..)



jo..skickat iväg uppgifterna för reg. av företaget.."Sandras Hundtjänst" blir namnet :). Å när det är fixat ska jag så fort som möjligt ansöka om F-skatt och ansvarsförsäkring...hoppas det går fort så jag kan köra igång sen =).

2009-06-30 @ 19:08:17
URL: http://www.sandraochlouie.se
Postat av: Sandra

Okej, hur lång tid tog det för dig ???



Vad jobbigt...hoppas skvallern går bra för er sen =)

2009-06-30 @ 19:45:20
URL: http://www.sandraochlouie.se
Postat av: Elin

Håll ut =) Du kommer fixa det.

2009-06-30 @ 20:14:39
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Fia&Safira

Kan inte du inspirera mig och Safira till att börja skvallra? Jag skrev upp två punkter hur jag skulle börja träna det, sen skönk motivationen och vi gjorde inget mer än så.. Haha!

2009-06-30 @ 23:09:07
URL: http://madisonochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0